![Domowe krakersy](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-02/703-photo-main.jpg)
Domowe krakersy
![](/cache/a32x32/files/users/125-avatar-1918686459.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Specjalne: dla dzieci, Sylwester
Użyte składniki:
Zawiera: gluten, nabiał, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
mąka -
2 szklanki
masło - 120 g
ser - 100 g
papryka ostra - 1/2 łyżeczki
papryka słodka - 2 łyżeczki
masło - 120 g
ser - 100 g
papryka ostra - 1/2 łyżeczki
papryka słodka - 2 łyżeczki
oregano -
1 łyżeczka
bazylia - 1 łyżeczka
sól czosnkowa - 1/2 łyżeczki
woda - 1/2 szklanki
soda oczyszczona - 1/2 łyżeczki
bazylia - 1 łyżeczka
sól czosnkowa - 1/2 łyżeczki
woda - 1/2 szklanki
soda oczyszczona - 1/2 łyżeczki