![Lato w Twojej kuchni](/cache/r-w1-310x400/cache/r-w2-1000x1000/files/recipes/2021-07/15704-photo-main.jpg)
Lato w Twojej kuchni
![](/cache/a32x32/files/users/Bas.jpg)
Lato w Twojej kuchni
Lato to okres wyjazdów dalekich i bliskich. Warto zatem poszaleć, aby zaspokoić „smaka” na jedzenie z innego garnka. Już sama myśl o jedzeniu poza domem może nas zainspirować do nowych przepisów, których nie jemy na co dzień lub które kupujemy, bo tak szybciej I łatwiej. W kuchni chodzi również o to, aby się nie nudziło. Eksperymentowanie z różnymi daniami, które zwykle jada się w podróży lub które po podróży próbujemy odtworzyć to duża dawka radości, jeśli uda nam się przybliżyć do smaku potraw lub nawet stworzyć wg nas smaczniejsze a przede wszystkim zdrowsze. Bez dodatkowych - tajemniczych i nie zawsze służących naszemu zdrowiu składników. Spędźmy czas podróżując po świecie przy własnym stole.
AKSAMITNE WEGAŃSKIE LODY ESPRESSO
Artykuł jest opublikowany w magazynie gotuj w stylu eko.pl Nr 21 LATO 2022
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.