Otrzymano:


Ostatnio dodane przepisy:
-
Szybki deser jogurtowo - czekoladowy
-
Smoothie bowl z ananasem i mango
-
Kaszkowiec czekoladowy
-
Łódeczki z sałaty rzymskiej z jajkiem i serem brie
-
Kurczak z warzywami po chińsku
-
Wegańskie spring rolls
-
Omlet z serem i pomidorami
-
Kruche ciasteczka ryżowe
-
Serniczek jogurtowo -truskawkowy
-
koktajl żółto - zielony
-
Zupa krem - brokułowa
-
Delikatne kotleciki z awokado i jagłą
-
Sorbet malinowo - buraczkowy
Przepisy użytkownika Paulina Jasińska
lubi 26 użytkowników.
Przepisy polubione przez Paulina Jasińska
-
Babeczki z rabarbarem
-
Szparagi z parmezanem i migdałami
-
Napój jabłkowo - ziołowy
-
Czekoladowa kaszka jaglana z jabłkiem i marchewką
-
Ciasto ucierane z rabarbarem
-
Surówka z kalarepy w sosie miodowym
-
Migdałowe ciasto marchewkowe z jagodami goji
-
Kalafior z ciecierzycą
-
Makaron ze szparagami i łososiem
-
Klopsiki z ciecierzycy, ziemniaków i szynki
-
Pasta bakłażanowo - pomidorowe
-
Ocet z kwiatów czeremchy
-
Bezglutenowe bułeczki migdałowe
-
Tort z kremem maślanym jak dawniej
-
Sałatka z grillowanych szparagów, rzodkiewek i cukinii
-
Szybki deser jogurtowo - czekoladowy
-
Sałatka z szynką długodojrzewającą
-
Kawa z korzeni mniszka
-
Hummus z małżami
-
Krewetki z ryżem, groszkiem, papryką i sałatą
-
Pasta z awokado
-
Koktajl na cere
-
Koktajl z botwiną
-
Egzotyczny pudding chia
-
Koktajl z pyłkiem pszczelim
-
Koktajl ze szparagami
-
Korzeń pietruszki na słodko
-
Truskawkowa rozpusta
-
Ocet z kwiatów jabłoni
-
Pesto z podagrycznika z sezamem i słonecznikiem
-
Karmazyn w aromatyzowanym maśle szałwiowo-cytrynowym
-
Zielone pesto z ziół i chwastów
-
Pasta z czerwonej fasoli z bluszczykiem kurdybankiem
-
Kompot z rabarbaru z płatkami róży
-
Tarta z pędami dzikiego chmielu i bluszczykiem kurdybankiem
-
Kolorowa sałatka ze szparagami
-
Owoce pod kokosową kruszonką
-
Lemoniada - pyszny starter
-
Woda z octem jabłkowym na czczo
-
Napój na upały
-
Piwo z malinami i lodem dobry izotonik na upały
-
Woda smakowa z kawałkami owoców
-
Napój z octem jabłkowym na poprawę odporności
-
Lemoniada kwiatowa lekko gazowana
-
Deserki jogurtowe z owocami leśnymi, miodem i orkiszem ekspandowanym
-
Surówka z topinamburu z olejem migdałowym
-
Braterska szarlotka
-
Wyborny ser z koperkiem
-
Smoothie bowl z ananasem i mango
-
Omlet z pędami dzikiego chmielu, czosnkiem niedźwiedzim i podagrycznikiem
-
Grillowany ser Camembert na sałatce z owocami morza
-
Jajecznica z krewetkami na kromce chleba
-
Karkówka w marynacie ze świeżych ziół
-
Placuszki z kwiatami forsycji
-
Błonnik witalny jeszcze przed śniadaniem
-
Batoniki z pychotki
-
Surówka z czerwonej kapusty z wiśniami i orzechami
-
Chleb w stylu włoskim
-
Pieczone łódeczki z dzikiego łososia
-
Aromatyczna przyprawa ziołowa do mięs
-
Grillowane macki ośmiornicy na purée ziemniaczanym
-
Carpaccio z owoców morza
-
Dzwonka halibuta w glazurze z chili, sosu sojowego i soku z pomarańczy
-
Krążki kalmarowe w płatkach kukurydzianych
-
Prosta sałatka z wędzonym tuńczykiem i przepiórczymi jajkami
-
Krewetki BIO w marynacie z whisky
-
Szaszłyk z krewetek BIO i warzyw
-
Bezglutenowy wegański makowiec raw bez pieczenia pełen aminokwasów
-
Bezglutenowa wegańska oliwkowa tarta warzywna raw bez pieczenia
-
Wegańskie danie bogate w białko
-
Pyszny deser z jaglanki i jackfruita na roślinnym mleku
-
Potrawka z mięsa z rosołu z pędami dzikiego chmielu zero waste
-
Chrupiące paluszki z karmazyna podane ze słodko - kwaśnym sosem śmietanowym
-
Marynowane pędy dzikiego chmielu
-
Kurczak w sosie brzoskwiniowym
-
Sałatka z kurczakiem i selerem naciowym
-
Sałatka warzywna z krewetkami
-
Mini kanapeczki na kukurydzianych talarkach
-
Delikatne kotleciki bezglutenowe
-
Kiszone kiełki
-
Bakłażan w sosie z żółtych pomidorów
-
Żółte lody z żelkami
-
Szarlotkowa wątróbka
-
Deser z kaszki jaglanej z jabłkiem
-
Żurek z chrzanem i jajem
-
Flaczki z boczniaków, shiitake z miso
-
Sałatka z surowych buraków i ciecierzycy z fetą
-
Słodkie kuleczki amarantusowe
-
Ciasteczka z płatków owsianych z masłem orzechowym i żurawiną
-
Sałatka ziemniaczana z pędami dzikiego chmielu i bluszczykiem kurdybankiem
-
Jajka przepiórcze w mięsnej otoczce
-
Marchewki pieczone z granatem i sosem tahini
-
Sałatka z pieczonych buraków, pomarańczy i koziego sera
-
Pożywna owsianka z białkiem Krychowiaka
-
Pikantny sos warzywny do ryżu
-
Zielone smoothie śniadaniowe
-
Naleśniki bezglutenowe z kaszki
-
Zapiekanka makaronowa zero waste z romanesco i dzikimi nowalijkami
-
Surówka z czerwonej kapusty, mango i miechunki peruwiańskiej
-
Bezchlebowe kanapki z pastą z makreli