Tortilla wraps z kurczakiem i warzywami na ostro
Barbara StrużynaRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Zawiera: miody, gluten, mięso, soja, cytrusy, pszenica, drób
Składniki:
filet z kurczaka - 1 szt.
przyprawa ostra w meksykańskim stylu
Dodatki:
kukurydza konserwowa ze słoiczka - 230 g
papryka słodka długa - 1 g
pomidorki koktajlowe - 8 szt.
sałata - 8 garści
Sos:
ostry sos mango - 1 łyżka
musztarda - 1 łyżka
oliwa z oliwek - 1 łyżka
sok z cytryny - 1 łyżka
miód (opcjonalnie) - 1 łyżeczka
sól szczypta
Dodatkowe informacje:
Do czasu przygotowania należy dodać czas poświęcony na marynowanie mięsa.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.