![Majówka w stylu eko!](/cache/r-w1-310x400/files/artykuly/maj.jpg)
Majówka w stylu eko!
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Majówka w stylu eko!
Zobacz jakią majówkę dla Was przygotowaliśmy.
To kilka przepisów na grillowane dania.
Sałatki i surówki, które uważamy za obowiązkowe!
Napoje i soki, które orzeźwią nas podczas spotkania.
Zaczynamy od dania głównego.
Grilowany kofta kebab na patyku z indyka
Jeśli nie mięso to możesz ugrilować warzywa i to nie koniecznie na grillu ale na patelni lub w piekarniku. Będzie zdrowiej i lepiej dla środowiska, wyemitujesz mniej dwutlenku węgla:
Grillowane szparagi i pieczark z sałatką z pomidorów
lub Talerz pełen równych smakołyków, które w prosty sposób możesz przygotować
Warzywa z grilla lub piekarnika
Koniecznie na stole musi zagościć surówka:
Na stole powinnien pojawić się również przepyszny napój: herbata ziołowa lub woda smakowa na bazie owoców:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.