Indyjski krem z suszonych grzybów i kurczaka
Pawel SerekRodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): indyjska - hinduska
Specjalne: Najlepszy przepis jesienny na danie kuchni indyjskiej - BIO PLANÈTE, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso, grzyby, drób
Składniki:
suszone grzyby - 50 g
mrożone grzyby - 1 szklanka
olej do dań indyjskich z curry BIO PLANÈTE - kilka kropel
ziarna kolendry - 1/2 łyżeczki
marchewka - 1 szt.
pieprz - trochę
sól - trochę
słodka papryka - trochę
ziemniak - 2 szt.
Sposób przygotowania:
Na oleju z curry przesmażam wszystkie przyprawy. Do przypraw dodaję pokrojoną w kostkę marchewkę i pora, smażę około minuty.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.