![Kotleciki drobiowo - pieczarkowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2023-07/17275-photo-mainn.jpg)
Kotleciki drobiowo - pieczarkowe
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: nabiał, jajka, mięso, drób, nabiał krowi
Składniki:
pieczarki - 80 g
ser żółty - 65 g
jajko - 2 szt.
sproszkowane łuski babki jajowatej - 1 łyżeczka
pomidor koktajlowy - 70 g
sałata - 15 g
jogurt naturalny - 20 g
olej do smażenia - trochę
sól - szczypta
pieprz - szczypta
papryka mielona słodka - szczypta
Dodatkowe informacje:
Kotleciki podaj z sałatą i pomidorkami polane sosem.Sposób przygotowania:
Majonez wymieszaj z jogurtem, dodaj sól, pieprz i ulubione przyprawy np. bazylię, sproszkowany czosnek, oregano.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.