Mięsne pulpeciki w stylu indyjskim
Julia KośminekRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): indyjska - hinduska
Specjalne: Najlepszy przepis jesienny na danie kuchni indyjskiej - BIO PLANÈTE, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso
Składniki:
Mleko kokosowe - 1/2 szklanki
Puszka pomidorów z sokiem - 1/2 szklanki
Bulion warzywny - 1/2 szklanki
Groszek zielony mrożony - 1/2 szklanki
Cebula - 1 szt.
Pasta czosnkowo - imbirowa - 2 łyżki
Kolendra - 1/2 łyżeczki
Liść laurowy - 1 szt.
Olej curry Bio Planete - 3 łyżki
Goździki - 3 szt.
Kardamon - 3 szt.
Świeżo posiekana kolendra - 1 łyżka
Sól, cukier - 1 szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.