Ryba po indyjsku w sosie mango
mysza75Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): indyjska - hinduska
Specjalne: Najlepszy przepis jesienny na danie kuchni indyjskiej - BIO PLANÈTE, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: cytrusy, ryba i owoce morza
Składniki:
filet z łososia - 200 g
cebula - 1 szt.
czosnek - 4 ząbki
pulpa mango - 200 ml
papryka wędzona - 1 łyżeczka
przyprawa curry - 1 łyżka
imbir - 1 kawałek
sól, pieprz - do smaku
olej Curry Bio Planete - 3 łyżki
szpinak baby - 100 g
mleczko kokosowe - 200 ml
limonka - 1 szt.
ryż czarny - 1/2 szklanki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.