Koktajl z dodatkiem białka z konopi
LockelanyRodzaj posiłku: napoje, śniadanie
Kuchnia (region): amerykańska
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe
Zawiera: orzechy wszystkie, kakao
Składniki:
Kakao, najlepiej surowe - 1 łyżka
Szpinak - 1 garść
Białko konopne (ewentualnie 2 łyżki nasion konopi) - 1 łyżka
Cynamon (płaska łyżeczka) - 1 łyżeczka
Sól himalajska szczypta
Woda filtrowana - 1 szklanka
Dodatkowe informacje:
Opcjonalnie możesz dodać świeże daktyle do dosłodzenia, jeśli uznasz że jest za mało słodki.Ten koktajl miał być na bazie mleka migdałowego, ale akurat nie miałam mleka migdałowego, ani żadnego innego mleka roślinnego pod ręką więc wykorzystałam zwykłą wodę filtrowaną dodając do niej łyżkę masła migdałowego. Takie ekspresowe mleko migdałowe :)
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.