![Papryka faszerowana kaszą](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-02/4467-photo-main.jpg)
Papryka faszerowana kaszą
![](/cache/a32x32/files/users/613-avatar-1049981879.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, cytrusy, nabiał krowi
Składniki:
ugotowana kasza gryczana - 2 szklanki
dojrzałe awokado - 1/2 szt.
kawałki pomidorów w soku pomidorowym - 200 ml
kukurydza z puszki - łyżka
czosnek - 2 ząbki
cebula - 1 szt.
oregano do smaku
bazylia do smaku
odrobina chili do smaku
masło klarowane - 1 łyżeczka
sok z cytryny trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.