Zupa Grzybowa z Olejem z Pestek Dyni
PATRYCJARodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): polska
Specjalne: Konkurs NA PRZEPIS JESIENNY z olejem BIO PLANÈTE
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, mięso, grzyby, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
Marchewka - 1 szt.
Cebula - 1 szt.
Czosnek - 2 ząbki
Kostki ziołowe (Natur Compagnie) - 1 kostka
Kość wieprzowa na zupę - 1 kawałek
Śmietana 18% - 100 ml
Lubczyk - 1 garść
Natka Pietruszki - 1 kilka listków
Sól i pieprz - 1 do smaku
Makaron - 100 g
Olej z pestek dyni - 1 kilka kropel
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.