![Gofry bezglutenowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-04/11380-photo-main.jpg)
Gofry bezglutenowe
![](/cache/a32x32/files/users/834-avatar-1714851932.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): amerykańska, polska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
mąka gryczana - 20 g
odżywka białkowa - 15 g
jajko - 1 szt.
proszek do pieczenia - 1 szczypta
olej rzepakowy - 1 łyżka
Sposób przygotowania:
Masę wylewamy na rozgrzaną i wysmarowaną olejem gofrownice. Pieczemy parę minut.
Jemy po lekkim ostygnięciu.
Ja posmarowałam jogurtem i dodałam ulubione owocki.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.