Azjatyckie pierożki z mięsem, porem, imbirem, olejem sezamowym i ziołami
VviokaRodzaj posiłku: danie główne
Specjalne: Konkurs - Najsmaczniejszy przepis na danie kuchni azjatyckiej
Zawiera: gluten, nabiał, mięso, sezam, grzyby, pszenica, drób, nabiał krowi
Składniki:
woda - 1 filiżanka
masło - 1 łyżka
mięso z rosołu obrane z kości
grzybki mun - 1 garść
por - zielona i biała część - kawałek
olej sezamowy - trochę
imbir - kawałek
warzywa z rosołu (marchew, pietruszka, seler)
pieprz - do smaku
papryka słodka - do smaku
suszona pietruszka - trochę
majeranek - do smaku
suszony czosnek - do smaku
czarnuszka - trochę
gałka muszkatołowa - do smaku
kminek - do smaku
Sposób przygotowania:
Bardzo smaczne, polecam.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.