![Czekoladowy koktajl jaglany](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-01/10820-photo-main.jpg)
Czekoladowy koktajl jaglany
![](/cache/a32x32/files/users/1128-avatar-1848609738.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, śniadanie
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, kakao, nabiał krowi
Składniki:
mleko krowie lub roślinne - 100 ml
woda - 150 ml
kefir - 100 g
jabłko - 100 g
kakao - 1 łyżeczka
karob - 1 łyżeczka
suszone daktyle - 5 szt.
mleko krowie lub roślinne - 120 ml
Dodatkowe informacje:
Czas podany w przepisie nie uwzględnia gotowania kaszy.Do koktajlu można użyć mleka krowiego lub dowolnego roślinnego.
Składniki można zmienić w zależności od upodobań, np. dodać gruszkę, winogrono, śliwki itp.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.