![Marchewki pieczone z granatem i sosem tahini](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-04/16305-photo-main.jpeg)
Marchewki pieczone z granatem i sosem tahini
![](/cache/a32x32/files/users/1940-avatar-603434043.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: miody, nabiał, sezam, nabiał krowi
Składniki:
Granat - 0,5 szt.
Jogurt naturalny - 1/2 szklanki
Płynny miód lub syrop klonowy - 1 łyżka
Sól, pieprz, oliwa z oliwek
Sposób przygotowania:
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 15 minut - marchewki powinny być miękkie.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.