Sałatka wiosenna buddha bowl
FioletoweAparatyRodzaj posiłku: sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: miody
Składniki:
Pieczone bataty - 1/2 szt.
Pomidorki koktajlowe - 1 garść
Szpinak - 1 garść
Zielony groszek - 1/2 szklanki
Zielony ogórek - 1/2 szt.
Granat - pestki - 1 łyżka
Miód - 1 łyżka
Oliwa - 1 łyżka
Musztarda - 1 łyżeczka
Sól, pieprz - szczypta
Sposób przygotowania:
Miód, oliwę i musztardę mieszamy w małej filiżance, powstałym sosem polewamy naszą sałatkę. Posypujemy pestkami granatu i ziarnami.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.