Brownie z fasoli
Fiolka13Rodzaj posiłku: ciasta
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: miody, nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
Karob - 3 łyżki
Fasola czerwona (czarna) - 0,5 kg
Olej kokosowy nierafinowany - 3 łyżki
Miód - 4-5 łyżki
Rodzynki garść
Soda - 1,5 łyżeczki
Banan - 1 szt.
Ser biały - 40 dag
Jogurt naturalny mały - 1 szt.
Jajka - 2 szt.
Mąka kokosowa - 1 dag
Syrop z agawy ( klonowy ,miód ) - 3-4 łyżki
Brzoskwinie - 1 słoik
Dodatkowe informacje:
Jeśli Twój piekarnik przypala ,połóż na wierzchu ciasta folię aluminiową (błyszcząca stroną do góry ) ,gdy zauważysz że już się przypiekaSposób przygotowania:
W osobnej misce blędujemy ser z jogurtem 2 jajkami ,mąką kokosową syropem i syropem z agawy. Brzoskwinie kroimy w kostkę i dodajemy do masy. Wykładamy łyżką na brownie . Pieczemy 60 minut.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.