![Budyń czekoladowy z kaszy jaglanej](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-08/10153-photo-main.jpg)
Budyń czekoladowy z kaszy jaglanej
![](/cache/a32x32/files/users/1060-avatar-2026668955.jpg)
Rodzaj posiłku: desery
Specjalne: Konkurs na Szefa Kuchni, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, kakao, nabiał krowi
Składniki:
mleczko kokosowe - 2 szklanki
czekolada mleczna - 50 g
ksylitol - 1 łyżeczka
wiórki kokosowe - 1 łyżka
maliny - 1 garść
starta czekolada - 1 łyżka
Sposób przygotowania:
Całość zmiksuj na gładką masę. Dodaj roztopioną czekoladę, kakao i ksylitol. Zmiksuj ponownie.
Jeśli jest za mało słodkie to dodaj więcej ksylitolu.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.