![Indyk w oleju curry](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-11/indykc.jpg)
Indyk w oleju curry
![](/cache/a32x32/files/users/62-avatar-551456310.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): indyjska - hinduska
Specjalne: Najlepszy przepis jesienny na danie kuchni indyjskiej - BIO PLANÈTE, gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso, drób
Składniki:
marchew - 4 szt.
seler naciowy - łodygi - 4 szt.
szalotka - 4 szt.
czosnek - 4 szt.
curry - 1 łyżeczka
sól - do smaku
pieprz - do smaku
Sposób przygotowania:
Ryż lub kasza ugotowana na sypko. Sałatka ze szpinaku, mango i oleju z curry. Wszystko posypane szczypiorkiem i/lub sezamem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.