![Jaglanka waniliowa z malinowym sosem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2022-01/16017-photo-main.jpg)
Jaglanka waniliowa z malinowym sosem
![](/cache/a32x32/files/users/62-avatar-551456310.jpg)
Rodzaj posiłku: śniadanie
Kuchnia (region): polska
Specjalne: Konkurs 2beBIO, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, sezam, cytrusy, orzeszki ziemne, owies
Składniki:
Siemienie lniane złote ugotowane bez żelu lub suche - 2 łyżki
Napój roślinny - 1 i 1/2 szklanki
Banany - 2 szt.
Cukier waniliowy (ok. 8 g) - 1 opakowanie
Malinowy sos:
Maliny mrożone 2beBio - 1 opakowanie
Sok z cytryny (opcjonalnie) kilka kropel
do dekoracji:
banan - 1 szt.
orzechy (włoskie, macadamian) - 6 garści
suszone owoce - 3 garści
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.