
Wiosenne koktajle

Rodzaj posiłku: napoje
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, cytrusy
Składniki:
marchewka - 1 szt.
borówka mrożona - garść
banan dojrzały - 1 szt.
ananas mrożony - garść
seler naciowy - garść
kiwi - 1 szt.
ogórek zielony - 0,5 szt.
maliny mrożone - garść
wiśnie mrożone - garść
szpinak świeży - garść
limonka - 0,5 szt.
mięta świeża - kilka listków
napój migdałowy - 100 ml
woda - 100 ml
zielone jabłko - 0,5 szt.
Dodatkowe informacje:
Owoce mogą być świeże, ja dodałam mrożone. Do gotowych koktajli można dodać kostki lodu.Sposób przygotowania:
Pomarańcz czerwona, marchewka, woda
Koktajl 2:
Borówki mrożone, dojrzały banan, napój migdałowy
Koktajl 3:
Dojrzały banan, ananas mrożony, napój migdałowy.
Koktajl 4:
Seler naciowy, kiwi, ogórek świeży, woda.
Koktajl 5:
Maliny mrożone, napój migdałowy.
Koktajl 6:
Burak świeży, wiśnie mrożone, woda.
Koktajl 7:
Szpinak świeży, limonka, listki mięty, zielone jabłko, woda.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.