Bezglutenowe letnie nadzienie
CommonBulletRodzaj posiłku: danie główne, sałatki
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe,
Zawiera: mięso, orzechy wszystkie, grzyby, drób
Składniki:
Cebula czerwona, pokrojona w kostkę - 2 szt.
Szalotki, drobno pokrojone - 4 szt.
Bulwa kopru włoskiego, pokrojona na cienkie paski - 1 szt.
Łodyga selera, pokrojona - 2 szt.
Kurczak - 1 filiżanka
Duże grzyby, pocięte na plasterki - 2 szt.
Szałwia - 1/2 łyżeczki
Ząbek czosnku, zgnieciony - 2 szt.
Czerwone wino (opcjonalnie) - 1/4 filiżanki
Sól i pieprz do smaku
Pietruszka - 1 łyżka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.