![Bezglutenowe kulki śniadaniowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-12/6742-photo-main.jpg)
Bezglutenowe kulki śniadaniowe
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, strączkowe, sezam
Składniki:
Nasiona dyni - 1/3 filiżanki
Orzechy włoskie - 1/3 filiżanki
Ziarno sezamu czarnego - 1/4 filiżanki
Nasiona chia - 1/4 filiżanki
Pasta sezamowa Tahini - 1/2 filiżanki
Cukier kokosowy - 1/4 filiżanki
Spirulina - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.