![Bezglutenowe muffinki owsiane](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-03/11196-photo-main.jpeg)
Bezglutenowe muffinki owsiane
![](/cache/a32x32/files/users/1158-avatar-650044250.jpeg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery, śniadanie
Kuchnia (region): niemiecka, polska, śródziemnomorska
Specjalne: dla dzieci, Wielkanoc
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: miody, gluten, owies
Składniki:
mąka owsiana bezglutenowa - 1 szklanka
soda oczyszczona - 1,5 łyżeczki
bezglutenowy proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
banan - 1/2 szt.
cynamon - 1 łyżeczka
mleko kokosowe - 150 ml
margaryna roślinna - 50 g
miód - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.