MUFFINKI Z MĄKI TEFF Z GRUSZKĄ KARMELIZOWANĄ
VegannmuffinsRodzaj posiłku: ciasta, desery, lunchbox, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): afrykańska, międzynarodowa, polska, śródziemnomorska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Wielkanoc
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: miody, nabiał, orzechy wszystkie, nabiał krowi
Składniki:
Mąka migdałowa - 1/2 szklanki
Gruszka - 1,5 szt.
Proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
Soda oczyszczona - 1 łyżeczka
Olej kokosowy - 2 łyżki
Miód - 1 łyżka
Cukier kokosowy - 1 łyżeczka
Sposób przygotowania:
Rozpuszczamy olej kokosowy i mieszamy z jogurtem.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.