![Papryki nadziewane](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-07/2327-photo-main.jpg)
Papryki nadziewane
![](/cache/a32x32/files/users/282-avatar-1596406365.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: Konkurs z czarną fasolką
Użyte składniki:
Zawiera: nabiał kozi, owczy, nabiał, mięso, strączkowe, drób, nabiał krowi
Składniki:
fasoli czarnej bio - 1 szklanka
kaszy kus kus bio - 1 szklanka
pierś z kurczaka - 1 szt.
pomidorków koktajlowych - 13 szt.
sera typu feta - 1 garść
czosnku - 2 ząbki
pieprz do smaku
sól morska do smaku
bazylia kilka listków
Dodatkowe informacje:
Ważne, żeby papryki po postawieniu w pionie stały.Sposób przygotowania:
W czystej wodzie gotujemy fasolę przez około godzinę (aż będzie miękka).
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.