Placuszki inspirowane kuchnią indyjską
Just a SALADRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): indyjska - hinduska, tajska
Specjalne: Najlepszy przepis jesienny na danie kuchni indyjskiej - BIO PLANÈTE
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, mięso, orzechy wszystkie, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
Serek homogenizowany naturalny - 150 g
Mąka pszenna - 2/3 szklanki
Mielone płatki chili - 1 szczypta
Sól - 1 do smaku
Proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
Boczek surowy wędzony (plastry) - 150 g
Groszek mrożony - 1/2 szklanki
Cebula czerwona - 1/2 szt.
Mango - 1/2 szt.
Nerkowce - 2 łyżki
Dynia hokaido - 100 g
BIO PLANETE Olej do dań kuchni indyjskiej o smaku curry 250 ml Bio - 6 łyżek
Kolendra - 1 garść
Sos pomidorowy - 1 do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.