Pieróg drożdżowy z papryką, szpinakiem, szynką, salami i mozzarellą
MP5423Rodzaj posiłku: danie główne
Specjalne: Konkurs - Najsmaczniejszy przepis na danie kuchni azjatyckiej
Zawiera: miody, gluten, nabiał, mięso, sezam, drożdże, wieprzowina, nabiał krowi
Składniki:
mąka typ 00 - 100 g
sól - 1 szczypta
cukier - 1 szczypta
letnia woda - 30 ml
sos pomidorowy - 3 łyżki
salami - 50 g
szynka gotowana - 50 g
świeży szpinak baby - 50 g
cebula - 1 szt.
czosnek - 2 ząbki
starta mozzarella - 50 g
listki bazylii - 10 szt.
miód - 2 łyżki
chili - 1 szczypta
olej sezamowy Bio Planete - 4 łyżki
oliwa - kilka kropel
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.