
Kakaowe ciasto kruche z budyniem, truskawkami i rabarbarem

Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: Konkurs - Pistacjowy przepis z Alce Nero
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, kakao, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
jajka - 3 szt.
mąka 0 - 300 g
mąka krupczatka - 200 g
masło - 150 g
margaryna - 50 g
cukier puder - 100 g
proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
krem:
sól - szczypta
budyń waniliowy - 2 opakowania
cukier - 4 łyżki
cukier waniliowy - 1 łyżeczka
kakao - 1 łyżka
rabarbar - 2 szt.
truskawki - 100 g
cukier trzcinowy - 1 łyżka
polewa:
cukier puder - 2 łyżki
czerwony barwnik spożywczy - szczypta
woda - 2 łyżeczki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.