Magazyn Gotuj w stylu eko.pl Nr 20 WIOSNA 2022
gotujwstylueko.plDwudziesty numer Wiosna 2022 bezpłatnego magazynu Gotuj w stylu eko.pl jest już dostępny w wybranych specjalistycznych sklepach ekologicznych.
Jeśli chcesz, aby gazeta znalazła się w Twoim domu bez wychodzenia z niego wystarczy, że zamówisz prenumeratę, więcej szczegółów znajdziesz TUTAJ.
DOSTĘPNY RÓWNIEŻ plik PDF (przycisk na dole strony - POBIERZ PDF)
MENU:
Miłorząb - ginko biloba
Wielkanoc - tradycyjnie i nie tylko
Sosy - ich rodzaje oraz sposoby przyrządzania
Kasztany Jadalne - są uniwersalne
Akcja Eko Certyfikaty - na kosmetykach i detergentach
Środki do prania - polecamy najlepsze
Polska Izba Żywności Ekologicznej - wywiad z prezes Krystyną Radkowską
Rzodkiewka - królowa nowalijek
Szczypior, szczypiorek - nie tylko do twarożku
Pietruszka - aromatyczna i pyszna
Soki i koktajle - co się w nich kryje?
Pokarm dla mózgu - zaplanuj posiłki dla swojego mózgu
Kącik dziecięcy - konkurs z biominkami
BIO PRODUCENCI:
BioGol - białko roślinne
Wasąg - ekologiczne wędliny
PrimaVera - włoskie bio wędliny zeroaggiunti
Lima - japońskie przysmaki
Alce Nero - włoskie produkty
2beBio - rozstrzygnięcie konkursu
Zakwasownia - podaruj odporność
Polska Róża - soki w codziennej diecie
Be Organic - polskie suplementy diety
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.