Bezglutenowy chleb alergików
dkrzewRodzaj posiłku: pieczywo
Kuchnia (region): polska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: cytrusy
Składniki:
ekologiczna kasza jaglana - 1/3 szklanki
ekologiczna biała komosa ryżowa - 1/3 szklanki
siemię lniane - 3 łyżki
olej kokosowy - rozpuszczony - 3 łyżki
cytryna - sok - 1 łyżeczka
soda oczyszczona - 1/2 łyżeczki
sól morska lub himalajska - 1/2 łyżeczki
Dodatkowe informacje:
Najlepszy bezglutenowy, bezdrożdżowy chleb , jaki udało mi się upiec - polecamSposób przygotowania:
Pieczemy około 60 minut, w temperaturze 220C.
gotowe - SMACZNEGO!!!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.