![Ciasto kokosowo-kukurydziane](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-03/7217-photo-main.jpg)
Ciasto kokosowo-kukurydziane
![](/cache/a32x32/files/users/843-avatar-1372202124.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): polska
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: jajka
Składniki:
mąka jaglana - 1 szklanka
olej kokosowy - 100 g
cukier trzcinowy - 1/4 szklanki
cukier puder - 2 łyżki
mleko kokosowe - 1 szklanka
wiórki kokosowe - 4 łyżki
bezglutenowy proszek do pieczenia - 2 łyżeczki
sól - 1 szczypta
Sposób przygotowania:
Pieczemy około 60 minut w 180C.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.