![Faszerowane bataty](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2021-02/15188-photo-mainf.jpg)
Faszerowane bataty
![](/cache/a32x32/files/users/1784-avatar-2050275092.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): śródziemnomorska
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał kozi, owczy, nabiał, strączkowe
Składniki:
Cebula - 1 szt.
Czosnek - 2 ząbki
Czerwona fasola ugotowana - 1 szklanka
Ciecierzyca ugotowana - 1 szklanka
Passata pomidorowa - 1/2 szklanki
Mielona ostra papryka - 1 szczypta
Bazylia suszona - 1/2 łyżeczki
Brokuł - 1/2 szt.
Ser feta - 2 kawałki
Olej rzepakowy - 1 łyżeczka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.