Eko przewodnik - Artykuły, przepisy, wywiady
gotujwstylueko.pl
Broszura - EKO przewodnik, została zrealizowana w ramach programu PROW 3.2.
DOSTĘPNY RÓWNIEŻ plik PDF (przycisk na dole strony - POBIERZ PDF)
Spis treści:
Rolnictwo ekologiczne - certyfikowana żywność bio
Suszone owoce bio - daktyle, figi, rodzynki, mango, morele
Ekologiczne orzechy - migdały, orzechy nerkowca, brazylijskie, włoskie
Ziarna i nasiona - bio słonecznik, siemię lniane
Ekologiczne kasze - gryczana niepalona, jaglana
Ryż bio - basmati, jaśminowy
Eko płatki owsiane - wybieraj certyfikowane rozmowa z Kamilą Koźniewską
Mąki bio - z pszenicy i orkiszu
Ekologiczne - jaja jaja od kur, jaja od kur zielononóżek
Masło ghee bio - niezastąpione w kuchni nie tylko do pieczenia i smażenia
Wywiad o ekologii - rozmowa z Sylwestrem Strużyną
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.