Jajeczne babeczki z czarną fasolą i pomidorami
Monika LemkoRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Specjalne: Konkurs z czarną fasolką
Użyte składniki:
Zawiera: nabiał, jajka, strączkowe, nabiał krowi
Składniki:
jajka - 2 szt.
posiekanego koperku - 1 łyżka
pomidorów suszonych - 40 g
kwaśnej śmietany - 2 łyżki
sól do smaku
pieprz kolorowy świeżo mielony do smaku
oleju z pomidorów suszonych - 1 łyżeczka
sosu worcestershire - 1 łyżeczka
duży pomidor - 1 szt.
pasty pomidorowej - 2 łyżki
łyżka salsy paprykowej - 1 łyżka
szczypta cukru do smaku
listków świeżej kolendry kilka
listki świeżej bazylii kilka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.