Bezglutenowa wegańska oliwkowa tarta warzywna raw bez pieczenia
AlicjaRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, soja, drożdże
Składniki:
słonecznik - 1/2 szklanki
siemię lniane - 1/2 szklanki
pestki dyni - 1/2 szklanki
maca - 1 łyżka
pomidory suszone w oliwie - 5 szt.
oliwki zielone bez pestek - 1/3 szklanki
ŚRODEK:
orzechy nerkowca - 3 szklanki
pomidory suszone z oliwy - 1 szklanka
pomidor malinowy - 1 szt.
sos sojowy bezglutenowy - 5 łyżek
olej kokosowy - 1/2 szklanki
zielone oliwki - 1/2 szklanki
rukola - 1 garść
DEKORACJA:
pomidory malinowe - 2 szt.
rukola - 1 garść
oliwki czarne kilka
daktyle świeże - 5 szt.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.