![Ryba zapiekana pod jarzynkową kołderką](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-10/8796-photo-main.jpg)
Ryba zapiekana pod jarzynkową kołderką
![](/cache/a32x32/files/users/917-avatar-1798659500.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
masło lub olej - 2-4 łyżki
cebula - 2
kawałek białej części pora - 1
marchewka (starta na tarce o dużych oczkach) - 3-4
seler naciowy pokrojony w plasterki - 2-3
pomidory pokrojone w kostkę - 3
papryka czerwona pokrojona w słupki - 2
ziarenka ziela angielskiego - 2
liść laurowy - 1
majonez lub jogurt naturalny - 1-2 łyżka
sól
pieprz
natka pietruszki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.