![Sola w zalewie octowej](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-11/3284-photo-main.jpg)
Sola w zalewie octowej
![](/cache/a32x32/files/users/195-avatar-973465060.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): polska
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: gluten, jajka, cytrusy, pszenica
Składniki:
ocet - 1/2 litra
woda - 1 + 1/2 litra
sól i pieprz do smaku
sok z cytryny - 50 ml
olej do smażenia trochę
marchew - 1 szt.
liść laurowy - 4 szt.
ziele angielskie - 6 szt.
pieprz w ziarnach - 10 szt.
jajo - 2 szt.
bułka tarta - 1 szklanka
Sposób przygotowania:
Ostudzić.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.