Chleb najzdrowszy
EdytakRodzaj posiłku: pieczywo, śniadanie
Specjalne: Konkurs NA PRZEPIS JESIENNY z olejem BIO PLANÈTE, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: miody, jajka, owies
Składniki:
Siemię lniane - 2 szklanki
Jajka - 3-4 szt.
Woda - szklanka
Suszona żurawina / pestki słonecznika do smaku + do ozdoby - 1 szklanka
Sól - 1 szczypta
Ulubione dodatki: zioła, nasiona, orzechy do smaku
Proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
Olej z pestek dyni do smaku
Sposób przygotowania:
Wymieszać z resztą płynnych składników.
Jeszcze raz mieszamy i przekładamy do keksówki.
Posypać pestkami słonecznika, nasionami itp..
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.