![Ciasto amarantusowe z polewą czekoladową](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-02/4336-photo-main.jpg)
Ciasto amarantusowe z polewą czekoladową
![](/img/icon/default-user-32.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe,
Zawiera: nabiał, jajka, orzechy wszystkie, kakao, nabiał krowi
Składniki:
mielone migdały (nieblanszowane) - 1 szklanka
cukier trzcinowy - 1/2 szklanki
mleko - 1/2 szklanki
olej roślinny - 1/2 szklanki
jaja - 3 szt.
orzechy włoskie - 5 szt.
soda oczyszczona - 1/2 łyżeczki
sól - 1/2 łyżeczki
czekolada gorzka 70% - 50 g
mleko kokosowe - 3 łyżki
syrop klonowy - 1 łyżka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.