Indyjskie curry z ziemniakami i groszkiem
TerraSanaRodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe
Kuchnia (region): indyjska - hinduska
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, strączkowe, drożdże, cytrusy, pszenica, żyto
Składniki:
średniej wielkości cebula - 1 szt.
ziemniak - 200 g
groszek zielony w zalewie - 100 g
chlebek naan - Terrasana - 1 opakowanie
świeża kolendra - 2 garści
pikantna czerwona papryka - 5 szt.
Dodatkowe informacje:
Chcesz w mgnieniu oka przygotować indyjskie curry pełne ziół i warzyw? Do zrobienia tego dania naprawdę nie potrzeba wiele. To idealne rozwiązanie, jeśli masz mało czasu lub niewiele inspiracji.Sposób przygotowania:
Podziel curry na 2 miski. Udekoruj kolendrą i czerwoną papryką. Podawaj z naan.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.