![Kladdkaka - szwedzkie ciasto](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-03/4679-photo-main.jpg)
Kladdkaka - szwedzkie ciasto
![](/cache/a32x32/files/users/559-avatar-2045687127.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: nabiał, jajka, kakao, nabiał krowi
Składniki:
masło - 1/2 szklanki
cukier - 1 szklanka
kakao - 4 łyżki
cukier waniliowy - 1 łyżeczka
Dodatkowe informacje:
*dowolna mąka bezglutenowa, ja używam miksu mąk bezglutenowychCiasto tradycyjnie powinno się piec w mniejszej temperaturze.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.