![Kotleciki z kaszą gryczaną](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-04/1737-photo-main.jpg)
Kotleciki z kaszą gryczaną
![](/cache/a32x32/files/users/208-avatar-2037775855.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska
Zawiera: gluten, nabiał, mięso, grzyby, pszenica, wieprzowina, nabiał krowi
Składniki:
Pieczarki - 200 g
Kasza gryczana BIO prażona sucha - 150 g
Cebula - 1 szt.
Masło - 1 łyżka
Bułka tarta - 300 g
Tymianek szczypta
Pieprz szczypta
Imbir szczypta
Przyprawa do mięsa mielonego - 1 opakowanie
Sposób przygotowania:
Podawać z surówką bądź np: kapustą zasmażaną.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.