![Rosół pełny kolagenu](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-08/8344-photo-main.jpg)
Rosół pełny kolagenu
![](/cache/a32x32/files/users/897-avatar-817790781.jpg)
Rodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: mięso, drób
Składniki:
marchew - 3
korzeń selera - 1/2 szt.
korzeń pietruszki - 1 szt.
cebula (opalona pod palnikiem w celu wydobycia aromatu) - 1 szt.
ząbek czosnku - 3 szt.
por kawałek
natka pietruszki trochę
pieprz, sól himalajska do smaku
curry/kurkuma do smaku
ziele angielskie - ziarenka - 4 szt.
listek laurowy - 3 szt.
ocet jabłkowy (naturalnej fermentacji) - 2 łyżki
makaron gryczany lub makaron Konjac bogaty w błonnik trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.