Sałatka tabbouleh z kaszy jaglanej
martinesRodzaj posiłku: lunchbox, przystawki i przekąski, sałatki, śniadanie
Kuchnia (region): gruzińska, międzynarodowa
Specjalne: Konkurs na najlepszą JAGLANKĘ, kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: cytrusy
Składniki:
Woda - 2 1/2 szklanki
Ogórek gruntowy - 3 szt.
Pomidory (polecam pomidorki cherry) - 200 g
Czerwona cebula - 1 szt.
Natka pietruszki - 1 pęk
Koperek - 1/4 pęku
Oliwa z oliwek extra virgine - 4 łyżki
Sok z cytryny - 2 łyżki
Czosnek - 1 ząbek
Pieprz czarny, sól do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.