![Sałatka tabbouleh z kaszy jaglanej](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-03/7392-photo-main.jpg)
Sałatka tabbouleh z kaszy jaglanej
![](/cache/a32x32/files/users/751-avatar-77213763.jpg)
Rodzaj posiłku: lunchbox, przystawki i przekąski, sałatki, śniadanie
Kuchnia (region): gruzińska, międzynarodowa
Specjalne: Konkurs na najlepszą JAGLANKĘ, kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: cytrusy
Składniki:
Woda - 2 1/2 szklanki
Ogórek gruntowy - 3 szt.
Pomidory (polecam pomidorki cherry) - 200 g
Czerwona cebula - 1 szt.
Natka pietruszki - 1 pęk
Koperek - 1/4 pęku
Oliwa z oliwek extra virgine - 4 łyżki
Sok z cytryny - 2 łyżki
Czosnek - 1 ząbek
Pieprz czarny, sól do smaku
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.