![Pasztet z soczewicy z wędzoną śliwką](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-01/9363-photo-main.jpg)
Pasztet z soczewicy z wędzoną śliwką
![](/cache/a32x32/files/users/751-avatar-77213763.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski, śniadanie
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające), Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: gluten, soja, strączkowe, pszenica
Składniki:
Cebula - 150 g
Czosnek - 3 ząbki
Len mielony - 1 łyżka
Woda - 50 ml
Dowolna mąka - 40 g
Śliwki wędzone - 100 g
Ulubione przyprawy
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.