![Dyniowo-kokosowy tofurnik na morelowo-karobowym spodzie (bez cukru)](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-11/6673-photo-main.jpg)
Dyniowo-kokosowy tofurnik na morelowo-karobowym spodzie (bez cukru)
![](/cache/a32x32/files/users/751-avatar-77213763.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: soja, cytrusy
Składniki:
Karob - 20 g
Mleko roślinne - 2-3 łyżki
Silken tofu - 350 g
Puree z dyni - 250 g
Syrop z agawy - 50 ml
Ksylitol - 50 g
Sok z cytryny - 5 łyżek
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.