KONKURS na Najlepszy zimowy przepis z produktami Alce Nero
gotujwstylueko.plCo trzeba zrobić?
To proste!
W komentarzu pod postem konkursowym na naszym facebooku zgłoś chęć udziału w konkursie i udostępnij post publicznie do 3.01.2022 r. do godziny 23:59 – ze wszystkich zgłoszeń wylosujemy 20 osób, które dostaną jeden zestaw produktów ALCE NERO do przygotowania przepisu wg własnego pomysłu.
W skład zestawu wchodzą:
- HERBATNIKI PEŁNOZIARNISTE BIO 350 g - ALCE NERO
- CZEKOLADA GORZKA 75 % FAIR TRADE BEZGLUTENOWA BIO 100 g - ALCE NERO
- KREM Z KASZTANÓW JADALNYCH BIO 270 g - ALCE NERO
- NAPÓJ RYŻOWY BASMATI Z WAPNIEM BIO 500 ml - ALCE NERO
Co dalej?
Osoby te będą zobligowane do przygotowania i zamieszczenia minimum jednego przepisu z użyciem min. jednego z otrzymanych produktów w serwisie www.gotujwstylueko.pl z zaznaczeniem opcji (przy wprowadzeniu przepisu) Konkurs Alce Nero – zima
Tylko uwaga! – masz czas na zamieszczenie przepisu do 7 lutego 2022 roku!
Zobacz jakie przepisy już zostały wprowadzone na konkurs
Komisja konkursowa rozstrzygnie konkurs do 14 lutego 2022 roku i wyśle nagrody do 28 lutego 2022 roku.
Nagrodą w konkursie:
Za I miejsce: Zestaw produktów Alce Nero o wartości 150 zł
Za II miejsce: Zestaw produktów Alce Nero o wartości 120 zł
Za III miejsce: Zestaw produktów Alce Nero o wartości 90 zł
Zapraszamy do udziału w konkursie!
Regulamin konkursu na "Najlepszy zimowy przepis z produktami Alce Nero”
POSTANOWIENIA OGÓLNE
1. Organizatorem konkursu na "Najlepszy zimowy przepis z produktami Alce Nero” (dalej: „Konkurs”) jest firma Bio Planet S.A., z siedzibą w Wilkowej Wsi 7, 05-084 Leszno, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000244648, przez Sąd Rejonowy dla M. St. Warszawy w Warszawie XIV Wydział Gospodarczy KRS, z kapitałem zakładowym (opłaconym) w wysokości 2.800.000 zł, numer NIP 586-216-07-38, (dalej: „Organizatorem”).
2. Zgłoszenia do Konkursu będę odbywały się przez fanpage na facebook’u portalu gotujwstylueko.pl https://www.facebook.com/gotujwstylueko oraz na stronie www.gotujwstylueko.pl , a Konkurs zostanie przeprowadzany i rozstrzygnięty na stronie internetowej www.gotujwstylueko.pl (dalej: „Serwis”).
3. Organizator informuje, że Konkurs nie jest w żaden sposób, ani w żadnym zakresie sponsorowany, popierany, przeprowadzany, administrowany ani stowarzyszony z serwisem Facebook (http://www.facebook.com) ani z nim związany. „Facebook” jest znakiem towarowym zastrzeżonym przez Facebook Inc.
4. Informacje i dane osobowe podawane przez osobę zgłaszającą udział w Konkursie są informacjami udostępnianymi Administratorowi i Organizatorowi.
5. Tekst Regulaminu jest dostępny pod adresem: www.gotujwstylueko.pl , a hiperłącze odsyłające do niego jest opublikowane przy poście konkursowym.
- I. UCZESTNICY KONKURSU
1. Udział w Konkursie jest bezpłatny i dobrowolny.
2. Uczestnikiem Konkursu (dalej: „Uczestnik”) – może być osoba fizyczną, która:
a) Jest pełnoletnia;
b) Posiada przynajmniej ograniczoną zdolność do czynności prawnych;
c) Posiada utworzone i zarejestrowane konto użytkownika na Facebooku zgodnie z regulaminem Facebook’a (URL: http://www.facebook.com/legal/terms);
d) Posiada utworzone i zarejestrowane konto użytkownika na portalu gotujwstylueko.pl zgodnie z regulaminem Serwisu.
e) Nie jest pracownikiem firmy Bio Planet S.A. i szefem kuchni Serwisu. - II.
II. CZAS I WARUNKI KONKURSU
1. Warunkami uczestnictwa w Konkursie są łącznie:
a) Zapoznanie się z treścią Regulaminu przed przystąpieniem do Konkursu;
b) Wykonanie zadania konkursowego.
2. Zadanie konkursowe polega na wysłaniu komentarza pod postem Konkursowym na fanpage’u Serwisu: https://www.facebook.com/gotujwstylueko wyrażającego chęć wzięcia udziału w Konkursie oraz udostępnieniu postu Konkursowego publicznie na swoim profilu FB do dnia 3.01.2022 do godz. 23:59, a następnie stworzenia przepisu z wykorzystaniem dostarczonego przez Organizatora zestawu produktów Alce Nero do przygotowania przepisu (dalej: „Produkt Konkursowy) oraz umieszczenie minimum jednego przepisu na portalu gotujwstylueko.pl z zaznaczeniem opcji przy wprowadzaniu przepisu: Konkurs Alce Nero – zima (w dziale Specjalne:) .
3. Organizator ze wszystkich zgłoszeń wylosuje 20 osób, które zdeklarowały chęć udziału w konkursie do dnia 5.01.2022 - będą one zobligowane do wysłania maila wraz z danymi adresowymi i nr telefonu dla kuriera w wiadomości prywatnej na Facebooku /gotujwstylueko.pl w terminie do 3 dni roboczych od zgłoszenia chęci udziału w konkursie. W ciągu 5 dni roboczych od skontaktowania się i ustalenia adresu wysyłki, Organizator wyśle Produkt Konkursowy na wskazany adres. Brak adresu do wysyłki eliminuje uczestnika z Konkursu.
4. Do zgłoszenia Konkursu bierze się pod uwagę datę i godzinę wpisania komentarza pod postem Konkursowym na facebook’u https://www.facebook.com/gotujwstylueko
5. W momencie otrzymania Produktu Konkursowego, Uczestnik zobowiązuje się do wykonania minimum jednego przepisu z Produktem Konkursowym i zamieszczenia tego przepisu na portalu gotujwstylueko.pl z zaznaczoną opcją przy wprowadzaniu przepisu Konkurs Alce Nero – zima najpóźniej do 7 lutego 2022 r. do godz. 23:59
6. Zamieszczony przepis konkursowy musi spełniać wszystkie wymogi Regulaminu Serwisu, dostępnego pod adresem http://gotujwstylueko.pl/regulamin-i-polityka-prywatnosci/, oraz:
a) W składnikach potrawy musi być min. jeden Produkt Konkursowy z otrzymanego zestawu;
b) Musi posiadać zdjęcie gotowej potrawy, najlepiej wraz z widocznym Produktem Konkursowym;
c) Musi zawierać szczegółowy opis etapów przygotowania potrawy;
d) Posiadać zaznaczoną opcję „Konkurs Alce Nero – zima ” w dziale „Specjalne” przy wprowadzaniu przepisu.
7. Uczestnik Konkursu może wprowadzić dowolną ilość przepisów na Konkurs.
8. Wszystkie przepisy konkursowe umieszczane w Serwisie po 7.02.2022 r. nie będą brane pod uwagę.
9. Organizator zastrzega sobie prawo do usuwania Odpowiedzi i/lub komentarzy, które nie są zgodne z regulaminem portalu Facebook i/lub zawierają obraźliwe treści, wulgaryzmy.
10. Rozstrzygnięcie Konkursu (opublikowanie wyników) nastąpi do godziny 23:59 dnia 14 lutego 2021 r. Lista zwycięzców Konkursu, zawierająca nazwę Użytkownika, zostanie opublikowana na stronie Serwisu, w zakładce „gotuj w stylu eko.pl magazyn” dalej zakładka „Konkursy!”.
III. NAGRODY I WYŁANIANIE ZWYCIĘZCÓW
- Nad prawidłowym przebiegiem Konkursu i przyznaniem nagród czuwa Komisja Konkursowa, powołana przez Organizatora. W skład Komisji Konkursowej wchodzą:
- Marijana Milosevic – ALCE NERO
- Barbara Strużyna – Redaktor Naczelny portalu gotujwstylueko.pl
- Katarzyna Malewska – Redaktor Naczelny magazynu gotujwstylueko.pl
- Zuzanna Wiśniewska – Dyrektor Departamentu Marketingu Bio Planet S.A.
- Paulina Jasińska - Administrator portalu gotujwstylueko.pl
2. Nagrodą Konkursu są:
Za I miejsce: Zestaw produktów Alce Nero o wartości 150 zł
Za II miejsce: Zestaw produktów Alce Nero o wartości 120 zł
Za III miejsce Zestaw produktów Alce Nero o wartości 90 zł
- III.
3. Zasady przyznawania nagród w Konkursie
a) Nagroda przyznawana przez Komisję Konkursową – kryteria oceny:
- oryginalność,
- łatwość przyrządzenia,
- wygląd (zdjęcie) potrawy końcowej,
- wygląd (zdjęcia) etapów przygotowań (mile widziane)
4. Komisja Konkursowa wybierze 3 zwycięskie przepisy Konkursu.
5. Organizator będzie kontaktował się ze Zwycięzcami drogą mailową. Zwycięzcy poinformują drogą mailową Organizatora o wyborze nagród i podadzą Organizatorowi adres wysyłki Nagród.
6. Nagrody będą wysłane do Zwycięzcy konkursu do 28 lutego 2022 roku.
IV. TRYB SKŁADANIA I ROZPATRYWANIA REKLAMACJI
1. Reklamacje związane z uczestnictwem w Konkursie mogą być zgłaszane najpóźniej do 14 dni od daty zakończenia Konkursu. Prosimy o wysyłanie reklamacji drogą mailową (konkurs@gotujwstylueko.pl) lub listownie na adres Organizatora: Bio Planet S.A., z dopiskiem "Najlepszy przepis z produktami Alce Nero - zima”
2. Reklamacja otrzymana przez Organizatora po terminie nie zostanie rozpatrzona (decyduje data stempla pocztowego lub data wysyłki reklamacji mailem).
3. Postępowanie reklamacyjne trwa 30 dni roboczych, włączając w to zawiadomienie Uczestnika Konkursu o wyniku reklamacji listem poleconym wysłanym w powyższym terminie (liczy się data nadania listu). Po wyczerpaniu postępowania reklamacyjnego Uczestnikowi przysługuje prawo do dochodzenia nieuwzględnionych roszczeń w sądzie.
V. POSTANOWIENIA KOŃCOWE
1. Regulamin Konkursu jest dostępny na www.gotujwstylueko.pl
2. Udział Uczestnika w Konkursie oznacza akceptację zasad Konkursu zawartych w Regulaminie.
Udział w Konkursie jest jednoznaczny z udzieleniem prawa firmie Bio Planet S.A., do nieodpłatnego wykorzystywania przesłanego przepisu.
3. Z chwilą zamieszczenia przepisu na stronach www.gotujwstylueko.pl, Organizator nabywa własność do receptury i całego przepisu zgłoszonego przez Użytkownika serwisu na konkurs.
4. Z chwilą wydania nagrody Użytkownikowi, Organizator nabywa nieodpłatnie majątkowe prawa autorskie do nagrodzonej lub wyróżnionej pracy Użytkownika na następujących polach eksploatacji:
-prezentowanie nagrodzonych prac w różnych publikacjach zarówno w prasie, jak i Internecie.
5. Organizator nie odpowiada za szkodę majątkową lub niemajątkową, poniesioną przez Uczestnika w wyniku jego udziału w Konkursie.
6. Administratorem danych osobowych udostępnionych przez Uczestników Konkursu jest firma Bio Planet S.A.
7. Biorąc udział w Konkursie, Uczestnik wyraża zgodę na gromadzenie, przetwarzanie i wykorzystanie podanych danych, zgodnie z ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 (Dz. U. z roku 2002, Nr 144, poz.1204). Dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w celach związanych przedmiotowo z uczestnictwem Uczestnika w Konkursie oraz działaniami promocyjnymi i marketingowymi dotyczącymi firmy Bio Planet S.A.
8. Uczestnik ma prawo wglądu do swoich danych, a także prawo ich poprawiania i żądania ich usunięcia z bazy danych. Przetwarzanie danych podanych przez Uczestnika w ramach Konkursu odbywa się zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 ze zm.) oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 ze zm.).
9. Organizator zastrzega sobie prawo zmiany niniejszego Regulaminu i warunków lub zasad Konkursu, Pod warunkiem, że zmiany nie będą naruszać praw już nabytych przez Uczestników Konkursu.
10. We wszystkich sprawach dotyczących Konkursu, a nieuregulowanych Regulaminem mają zastosowanie przepisy prawa polskiego, w szczególności przepisy Kodeksu Cywilnego.
11. Skierowanie sprawy na drogę sądową może nastąpić wyłącznie po wyczerpaniu drogi postępowania reklamacyjnego.
12. Wszelkie spory dotyczące Konkursu, które nie znajdą rozwiązania w trybie reklamacyjnym, będą rozstrzygane przez sąd właściwy dla siedziby Organizatora.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.