![Bezglutenowe, beztłuszczowe i bezcukrowe Pancakes](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-12/6693-photo-main.jpg)
Bezglutenowe, beztłuszczowe i bezcukrowe Pancakes
![](/cache/a32x32/files/users/747-avatar-1121805857.jpeg)
Rodzaj posiłku: desery, śniadanie
Kuchnia (region): amerykańska
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, owies
Składniki:
Banan - 2 szt.
Woda - 1 szklanka
Bezglutenowy proszek do pieczenia - 2 łyżeczki
Sól - 1 szczypta
Daktyle moczone w wodzie przez kilka godz. - 10 szt.
Woda kilka kropel
Orzechy włoskie - 1 garść
Sposób przygotowania:
UWAGA! Ciasto musi być bardzo gęste, aby się nie rozlało na patelni! Pancakes smażymy z dwóch stron na dobrze rozgrzanej patelni z powłoką nieprzywierającą bez oleju.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.